Pronájem luxusního bytu 3+kk, 94 m2, Praha 9 Střížkov, Makedonská ulice.

Evidenční číslo: 240296
Adresa: Makedonská, Praha 9, Střížkov, Praha
Cena: 39 000Kč/měs
39 000Kč/měs

Nemovitosti

Popis nemovitosti

BOHUŽEL BYT JE V MOMENTÁLNĚ REZERVOVANÝ, PO DOBU REZERVACE NENÍ MOŽNÉ JEDNAT S DALŠÍMI ZÁJEMCI. Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem velice pěkného luxusního bytu v klidné části Prahy 9 Střížkov v ulici Mekedonská. Jedná se o novostavbu v projektu PROSEK PARK od společnosti Finep. Budete zcela prvním nájemníkem. Byt je umístěn v devátém (posledním) nadzemním podlaží bytového domu s výtahem, plocha bytové jednotky činí 94 m2, jeho dispozice je 3+kk, k bytu náleží lodžie a možnost pronájmu jednoho garážového stání - 2. podzemním podlaží přímo u vstupu do výtahu za cenu 3.000,-Kč/měsíc. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj, samostatná koupelna s vanou, samostatné WC s umyvadlem, předsíň, komora, 13 m2 lodžie se vstupem z obývacího pokoje. Kolaudace bytového domu byla v prosinci 2018. Autobusová zastávka před domem 1 stanici na metro Střížkov, poliklinika Prosek 3 min. chůze, přímo v domě prodejna potravin. Byt je kompletně zařízený luxusním nábytkem.

V kuchyni na podlaze vinyl, kuchyňská linka Hanák s vestavěnými elektrospotřebiči AEG (indukční deska, digestoř, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, lednička s mrazákem, myčka), kamenná pracovní deska, dřez z litého mramoru, dálkově ovládané osvětlení měnící barvu, jídelní stůl a 4x židle. V obývacím pokoji na podlaze vinyl, elektricky stavitelná kožená sedačka s USB konektorem, konferenční stolek a komoda, LCD chytrá televize TLC s úhlopříčkou 165 cm. V ložnici na podlaze vinyl, po celé jedné stěně pokoje jsou vestavěné skříně, postel BOXSPRING s nočními stolky a lampičkami a televizí TLC. V dětském pokoji na podlaze vinyl, vestavěné skříně. V chodbě na podlaze dlažba, vestavěné skříně. V komoře na podlaze dlažba, úložné regály a domácí trezor. V koupelně vana Laufen, baterie Hansgrohe, elektrický žebřík, AEG set pračky a sušičky. Lodžie s dlažbou je orientovaná na JZ. Celý byt je klimatizovaný, jednotka je v ložnici, v obývacím pokoji i v dětském pokoji, ovládané aplikací v mobilu a dálkovými ovladači v každém pokoji zvlášť, klimatizace i čistí vzduch, vhodná pro alergiky, klimatizací se dá i přitápět.

Ve všech oknech jsou zatemňovací rolety včetně sítí proti hmyzu, garnýže, záclony a závěsy. V celém bytě osvětlení úspornými LED světly volitelné intenzity na dálkové ovládání měnící barvu. Příjem televizního vysílání a internetu 100 mbs je přes společnost KUKY a je rozveden do všech místností. V bytě jsou osazeny bezpečnostní dveře NEXT a ve všech místnostech jsou kouřová čidla. Vchod do domu na čip, garážová vrata ovládaná dálkově přes mobilní telefon. Volný od 1.2.2023. Nájemné 39.000,-Kč/měsíc, zálohy na služby činí 5.700,-Kč/měsíc, jistina 60.000,-Kč. Preferujeme dlouhodobý pronájem, minimální doba pronájmu je 1 rok.

Poptáváme solventního nájemce, nekuřáka bez domácích mazlíčků a nejlépe občana s českým státním občanstvím.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Makedonská, Praha 9, Střížkov, Praha
Cena obsahuje bez poplatků

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 9. podlaží
Počet NP: 8
Počet PP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: B - velmi úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Parkování, Lodžie, Garáž, Bytové jádro zděné, Bezbariérový přístup

Inženýrské sítě

TV satelit, Voda, pitná, TV kabel, Telefon, Kanalizace, 230V

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Bydlení pro zaměstnance, Novostavba

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, MHD

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Telefon, Satelit, Kabelová televize, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední dálkové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?